- Dovanos
- Gavėjas
- Vieta
- Išpardavimas
- Dovanų rinkiniai
- Unikalios vakarienės
- Verslo dovanos
Dovanos
- Žiūrėti viską
- Dovanos gurmanams
- Poilsis su nakvyne
- Skrydžių dovanos
- Vairavimo pramogos
- Grožio ir SPA dovanos
- Aktyvus laisvalaikis
- Vandens pramogos
- Romantiškos dovanos
- Kultūrinės pramogos
- Smagios dovanos
- Pamokos ir kursai
- Žurnalų prenumerata
- Pramogos užsienyje
- Verslo dovanos
- Dovanų čekiai
- Dovanų rinkiniai
- Dovanų TOP 50
- Išpardavimas
- Parama Ukrainai
Gavėjas
- Žiūrėti viską
- Dovanos moterims
- Dovanos vyrams
- Dovanos jam ir jai
Vieta
Dovanos gurmanams
Poilsis su nakvyne
Skrydžių dovanos
Vairavimo pramogos
- Žiūrėti viską Vairavimo pramogos
- Superauto
- Ferrari
- Lamborghini
- Driftas
- Keturračiai
- Kartingai
- Šarvuočiai
- EasyDrift
- Motociklai
- Elektriniai paspirtukai
- Ekstremalus vairavimas
- Segway
- Bekelė
- Limuzinai
- Vairavimo mokyklos
- Senoviniai automobiliai
- Motorolerio ir elektromobilio vairavimas
- Irklakojis, ledrogės ir vėjaračiai
- Sniego motociklai, jų nuoma
Grožio ir SPA dovanos
Aktyvus laisvalaikis
Vandens pramogos
Romantiškos dovanos
Kultūrinės pramogos
Smagios dovanos
Pamokos ir kursai
Žurnalų prenumerata
Pramogos užsienyje
Verslo dovanos
Dovanų čekiai
Dovanų rinkiniai
Dovanų TOP 50
Išpardavimas
Parama Ukrainai
Dovanos moterims
Dovanos vyrams
Dovanos jam ir jai
Vilnius
Kaunas
Klaipėda
Šiauliai
Panevėžys
Birštonas
Druskininkai
Trakai
Utena
Palanga
Nida
Telšiai
Latvija
Estija
Lenkija
Alytus
Marijampolė
Molėtai
Anykščiai
Dovanų eksperto įspūdžiai
Čiop Čiop kursuose net ir mažiausiai kulinarinės patirties turintis dalyvis gali pasijusti tikru virtuvės šefu! Savo kolektyvo vakarui pasirinkome italų virtuvę, o mūsų meniu sudarė topinambų sriuba su deginto sviesto tortellini, keptas viščiukas su Alforno salotomis bei Mon d'Or sūrio pyragas. Labai charizmatiškas virtuvės šefas Jure į gamybos procesą įtraukė kiekvieną, pats vikriai sukiodamasis aplinkui, paaiškindamas bei padėdamas, o kartais ir papokštaudamas. Garuojantys puodai, indų tarškesys ir linksmas dalyvių klegėjimas sukūrė puikią vakaro atmosferą. Kai paruošiamieji darbai baigėsi, susėdome prie stalo ir laukėme savo gamybos rezultato, o jis buvo tikrai geras - nekasdieniško skonio sriuba, sultingas viščiukas su egzotiškomis salotomis (be to, kas galėjo pagalvoti, jog užkeptos ropės - toks puikus garnyras?) ir burnoje tirpstantis pyragas, kuris nepaliko abejingų.
Apibendrinant, vakaras Čiop Čiop kulinarijos studijoje buvo jaukus ir malonus, leidžiantis pasimėgauti savo kompanija - puikiai derėjo „darbas“ virtuvėje ir atsipalaidavimas prie stalo vakarieniaujant.
Kodėl verta išbandyti šią pramogą?